Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria i lluita
L'independentisme combatiu ret homenatge Blanca Serra, Pep Musté i Teresa Putellas

Dissabte passat, el centre cívic Tomasa Cuevas de Les Corts es va omplir per rendir homentge a la històrica lluitadora independentita Blanca Serra. Un homenatge que es va estendre a tota la família pel seu compromís polític (el germans Eva Serra i Josep de Calassanç Serra (Cala) i cunyada, Dolors Serra). Diumenge al migdia, centenars de pesones es concentrar a la plaça Major de Vic per retre homenatge als lluitadors independentistes Pep Musté i Teresa Putellas per la seva tasca i generositat.  

30/01/2023 Política
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid