Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La jurista i veïna de Sant Narcís Amy Sabaly s’incorpora a la llista de Guanyem Girona

Té 42 anys, ha estat implicada a l’AFA de l’escola Àgora i està especialitzada en temes d’estrangeria

Serà la número tres de la candidatura, acompanyant l’alcaldable, Lluc Salellas, i la regidora Cristina Andreu a la llista per les municipals

22/11/2022 Política

Guanyem Girona ha fet públic un nou nom de la seva llista electoral per les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Es tracta d’Amy Sabaly, jurista i veïna de Sant Narcís, que se suma a Lluc Salellas i Cristina Andreu, anunciats fa unes setmanes com a alcaldable i número 2 respectivament. Sabaly va néixer fa 42 anys a Trao, al Senegal, i va arribar a Catalunya el 1990.

Veïna de Sant Narcís des de fa 12 anys, exerceix d’assessora jurídica i està especialitzada en temes d’estrangeria. Al barri ha participat activament a l’AFA de l’escola Àgora i ha estat implicada amb la comunitat afrocatalana de Girona.

“Vull aportar el meu granet de sorra per fer una Girona on tothom hi tingui cabuda, una Girona que cada veí o veïna, vingui d’on vingui o visqui al barri que visqui, es senti seva”, ha expressat la candidata.

A la ciutat de Girona 25.000 persones, és a dir un de cada quatre veïns, ha nascut fora de l’Estat espanyol. Sabaly ha subratllat que “aconseguir integrar i fer partícips del dia a dia de la ciutat els nous gironins és un gran repte de present i futur que s’ha d’encarar”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid