Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rebuig als borbons
Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau

La cantada d'aquesta setmana serà dijous a les 20 hores davant Marivent amb el lema #RecuperemMarivent. D'altra banda, denuncien la requisada de banderes i pancartes per evitar la protesta ciutadana contra la presència del Rei espanyol a Valldemossa.

02/08/2022 Drets i Llibertats
La plataforma Arruix Borbons-Recuperem Marivent ha organitzat per a dijous, 4 d'agost, el 239è Cant dels Ocells per a expressar el rebuig de la societat mallorquina a l'ocupació de Marivent per part dels Borbons i continuar demanant la independència, segons informa dBalears.

La setmana passada, la plataforma ja va expressar la seva indignació provocada pel «protocol de transparència que apliquen els Borbons» amb una cantada a la plaça de Cort. «Molt tranquils no deuen estar perquè arribin per la porta de darrere (Son Vent) a Marivent», remarquen.

La Guàrdia Civil requisa banderes i pancartes. També identifica a diverses persones a Valldemossa

Diari de Balears  també es va fer ressò  que dilluns passat un comandant de la Guàrdia Civil, un agent uniformat i altres de paisà van intentar rebentar la protesta ciutadana contra la presència del Rei espanyol a Valldemossa.

Per aconseguir el seu objectiu els membres del cos militar espanyol es van botar tota la normativa, la llei i les formes democràtiques i van interceptar a una sèrie de ciutadans, i els van identificar i els van requisar pancartes i banderes que duien dins les seves bosses.

Els agents policials van intentar allunyar-los de les proximitats de la Cartoixa, lloc que visitaven els monarques espanyols.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid