Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rebuig als borbons
Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau

La cantada d'aquesta setmana serà dijous a les 20 hores davant Marivent amb el lema #RecuperemMarivent. D'altra banda, denuncien la requisada de banderes i pancartes per evitar la protesta ciutadana contra la presència del Rei espanyol a Valldemossa.

02/08/2022 Drets i Llibertats
La plataforma Arruix Borbons-Recuperem Marivent ha organitzat per a dijous, 4 d'agost, el 239è Cant dels Ocells per a expressar el rebuig de la societat mallorquina a l'ocupació de Marivent per part dels Borbons i continuar demanant la independència, segons informa dBalears.

La setmana passada, la plataforma ja va expressar la seva indignació provocada pel «protocol de transparència que apliquen els Borbons» amb una cantada a la plaça de Cort. «Molt tranquils no deuen estar perquè arribin per la porta de darrere (Son Vent) a Marivent», remarquen.

La Guàrdia Civil requisa banderes i pancartes. També identifica a diverses persones a Valldemossa

Diari de Balears  també es va fer ressò  que dilluns passat un comandant de la Guàrdia Civil, un agent uniformat i altres de paisà van intentar rebentar la protesta ciutadana contra la presència del Rei espanyol a Valldemossa.

Per aconseguir el seu objectiu els membres del cos militar espanyol es van botar tota la normativa, la llei i les formes democràtiques i van interceptar a una sèrie de ciutadans, i els van identificar i els van requisar pancartes i banderes que duien dins les seves bosses.

Els agents policials van intentar allunyar-los de les proximitats de la Cartoixa, lloc que visitaven els monarques espanyols.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid