Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
aluminosi
Entitats i veïnat afectats per l’aluminosi veuen insuficient el Compromís pel Besòs-Maresme

Convoquen un acte divendres 29 de juliol a les 11.30 h al local de la Favb (C. Obradors, 10)

28/07/2022 Drets i Llibertats

Entitats i veïnes afectades per l’aluminosi al barri del Besòs i el Maresme hem detectat mancances importants en el document que recull l’acord del Compromís pel Besòs i el Maresme, firmat pels partits representats a l’Ajuntament de Barcelona.

El pla de rehabilitació de l’habitatge avança una xifra d’intervencions poc realista i que no es correspon amb la necessitat detectada durant la campanya de diagnosi. El resultat és una proposta que no s’ajusta a la magnitud d’un problema fonamental com el de l’habitatge.

Considerem que el document del Compromís pel Besòs i el Maresme té un marge de millora ampli en aspectes com la calendarització, certes concrecions i la ubicació de projectes que han de ser tractats amb immediatesa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid