Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
turisme massiu
Bloquegen un bus turístic a Barcelona durant la mobilització contra el retorn del turisme massiu

L’Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic exigeix que es redueixi de manera progressiva el trànsit aeri a Catalunya, Així com la limitació de l'arribada de creuers i que s'elabori un pla que els permeti anul·lar totalment aquesta activitat, en un futur.

19/06/2022 Territori

Durant la protesta contra el retorn del turisme massiu a la ciutat de Barcelona, convocada per  l’Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic, els manifestants han bloquejat el pas d’un bus turístic a la plaça de Colom.

L'entitat veïnal ha manifestat que el retorn del turisme massiu a la ciutat, genera importants impactes socials i ambientals com, per exemple, “l’expulsió del veïnat, la contaminació de l’aire, la massificació de carrers i places o la desaparició del comerç de proximitat i la precarietat laboral”. Per això retreuen a les administracions que no hagin “repensat el model de turisme per tal de diversificar l’economia”, diuen

També ha donat a conèixer una llista de propostes per tal de minimitzar, diuen, l’impacte del turisme. Entre les iniciatives, demanen per exemple que s’aturi qualsevol proposta d’ampliació de l’aeroport o del Port de Barcelona i que es redueixi de manera progressiva el trànsit aeri a Catalunya. Pel que fa a l’arribada de creuers, exigeixen la limitació d’aquestes embarcacions i l’elaboració d’un pla que els permeti anul·lar totalment aquesta activitat, en un futur.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid