Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
turisme massiu
Bloquegen un bus turístic a Barcelona durant la mobilització contra el retorn del turisme massiu

L’Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic exigeix que es redueixi de manera progressiva el trànsit aeri a Catalunya, Així com la limitació de l'arribada de creuers i que s'elabori un pla que els permeti anul·lar totalment aquesta activitat, en un futur.

19/06/2022 Territori

Durant la protesta contra el retorn del turisme massiu a la ciutat de Barcelona, convocada per  l’Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic, els manifestants han bloquejat el pas d’un bus turístic a la plaça de Colom.

L'entitat veïnal ha manifestat que el retorn del turisme massiu a la ciutat, genera importants impactes socials i ambientals com, per exemple, “l’expulsió del veïnat, la contaminació de l’aire, la massificació de carrers i places o la desaparició del comerç de proximitat i la precarietat laboral”. Per això retreuen a les administracions que no hagin “repensat el model de turisme per tal de diversificar l’economia”, diuen

També ha donat a conèixer una llista de propostes per tal de minimitzar, diuen, l’impacte del turisme. Entre les iniciatives, demanen per exemple que s’aturi qualsevol proposta d’ampliació de l’aeroport o del Port de Barcelona i que es redueixi de manera progressiva el trànsit aeri a Catalunya. Pel que fa a l’arribada de creuers, exigeixen la limitació d’aquestes embarcacions i l’elaboració d’un pla que els permeti anul·lar totalment aquesta activitat, en un futur.

Valora
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  3. D’urnes i canvis de comarca
  4. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  5. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  6. Si els fills de puta volessin...
  7. Denuncien els agents de la policia espanyola que van coaccionar i detenir una dona per parlar en català a la comissaria de Terrassa
  8. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  9. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  10. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid