Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Fundació Reeixida presentarà públicament el projecte Rutes de la Llibertat

La Fundació Reeixida presentarà públicament el projecte Rutes de la Llibertat el dissabte 28/05/22 i el dimecres 1/06/22 al Museu de l’Exili de la Jonquera

13/05/2022 Memòria històrica
La  Fundació Reeixida presentarà públicament el projecte Rutes de la Llibertat

Dissabte 28/05/22 a les 12h al Museu de l’Exili de la Jonquera on faran les jornades de presentació de les Rutes de la Llibertat. Comptant amb l’assistència d’historiadors i familiars dels passadors i Ajuntaments per on passen aquests camins.

Dimecres 1/06/22 a les 12h al Museu d’Història de Catalunya, a Barcelona on es farà la presentació oficial, amb historiadors i familiars de passeurs, representant del nostre govern, Ajuntaments, Memorial Democràtic, Càrrecs del Govern per a la promoció i la defensa dels Drets Humans i cònsols dels governs dels països que van donar cobertura i ajut a aquests lluitadors per la llibertat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid