Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Girona ha aprovat una moció per retirar el títol de Princesa de Girona

La moció també anul·la l'acord pel qual es va condecorar al Rei Felipe VI amb la medalla , bastó i espasa de la ciutat

26/01/2016 Política
L'Ajuntament de Girona ha aprovat una moció per instar l'Estat espanyol a retirar el títol de Princesa de Girona gràcies als vuit vots favorables de CUP i ERC i les 14 abstencions de CiU i PSC, mentre que ha comptat amb els tres vots en contra de PP i Ciutadans.

La moció també anul·la l'acord pel qual es va condecorar al Rei Felipe VI amb la medalla , bastó i espasa de la ciutat i condiciona la participació institucional de l'Ajuntament de Girona en les activitats de la Fundació Princesa de Girona a un canvi de nom de la mateixa.

També manifesta que el títol Princesa de Girona "no representa la ciutat" i que comunicaran l'acord a la Casa Reial ia la Fundació Princesa de Girona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid