Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga 23M
+Súmate dóna suport a la vaga en defensa del català del 23M

L'associació +Súmate ha mostrat el suport a la vaga en defensa del català del 23 de març

22/03/2022 Llengua

Després de dies de vaga dels mestres i professors en lluita per les seves reivindicacions laborals, el proper dia 23 aquests dies de vaga encavalcaran amb un dia de vaga en defensa del català a l'escola, convocada incialment per la COS, USTEC, la Intersindical-CSC i el SEPC.

+Súmate, conjuntament amb el Consell per la República o la Plataforma per la Llengua, o sindicats com l'STEI de les Balears, s'afegeixen a la reivindicació de la defensa del català en l'ensenyament després de les denúncies de grups espanyolistes i les sentències judicials que pretenen eliminar o reduir a la mínima expressió la llengua catalana als centres escolar.

 

 Suport a les mobilitzacions de la vaga del 23M: el català no es toca!

Des de +Súmate ens afegim a les mobilitzacions i reivindicacions de la vaga del 23 de març en defensa del català a l’escola. Perquè senzillament, i com ja hem dit en altres ocasions, el català no es toca!

La defensa de la llengua catalana és la defensa del nostre model lingüístic, de cohesió social i de país. Per això sempre estarem al costat dels qui defensen fermament una escola que tingui com a objectiu la integració, la cohesió i que superi la segregació.

Som un sol país, amb diversitat i riquesa. I ens uneixen uns valors de democràcia, pluralitat i respecte per la terra i la societat que ha acollit persones vingudes d’arreu per construir un futur millor.

Cal sortir al carrer com els nostres pares i mares, com les nostres àvies i avis, per aturar les maniobres que pretenen dividir la nostra societat en base a imposicions alienes a la realitat i als interessos de la majoria. Cal sortir al carrer de nou, també, per defensar els drets laborals de mestres i professors dels nostres fills.

Moltes famílies nouvingudes a Catalunya fa quatre o cinc dècades van lluitar perquè els seus fills aprenguessin el català, perquè fos una oportunitat per a ells i una fortalesa per a la societat catalana. Ningú ha perdut res, ningú ha renunciat als seus orígens. Senzillament han treballat perquè tots els qui viuen i treballen a Catalunya continuessin sent un sol poble.

 Com deia el vell eslògan, el català és cosa de tots, i per això no es toca.

 

Associació +Súmate

22 de març de 2022

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid