Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Cubelles es mobilitza en defensa de "l'escola en català"

Dimarts passat, el Ple Municipal va aprovar  una moció de suport al model d’escola i a la llengua catalana.

23/01/2022 Llengua

Aquest dissabte, centenars de persones s'han manifstat pels carrers de Cubelles en defensa del model d’escola catalana, després que el TSJC fixés fa un mes un 25% de castellà en un curs del centre Vora del Mar i n’anul·lés el projecte lingüístic.

La marxa, encapçalada amb una pancarta amb el lema "Per un país de tots, l’escola en català" s'ha iniciat a l'alçada  de l’estació de la RENFE i ha fet un recorregut que ha passat per davant de l’escola Vora del Mar i ha finalitzat a la plaça de la Vila. Entitats com l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i les formacions polítiques locals d’Unitat Cubellenca, ERC, Junts, la CUP i En Comú Podem han donat suport a la protesta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid