Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga estudiantil
Les Assemblees de Facultat de la UAB i el SEPC se sumen a la Vaga contra la Llei Castells

A la Universitat Autònoma de  Barcelona faran 2 dies de vaga, dimecres i dijous.

14/12/2021 Educació

Les Assemblees de Facultat de la UAB i el SEPC van a la vaga per posar de relleu el seu rebuig a la Llei Castells. Apunten que aquesta llei, "tot i vendre’s com a progressista i adaptada als canvis que ha patit la societat, lluny d’això, suposa una amenaça per l’educació entesa com a dret. Obre les portes de la universitat a les empreses privades i els permet convertir la nostra educació en una mercaderia. Anem a la vaga per aturar la Llei Castells i per exigir als partits polítics catalans que l’hauran de votar al Congreso, que tinguin clar que aquesta decisió ens pertoca a nosaltres. No és una llei de consens, tota la comunitat universitària hi està en contra, per tant, votar en contra, és de mínims".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid