Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'Escola
Tot a punt per a la XVIII Nit d’Escola Valenciana

Amb el lliurament del premis de l'entitat i la presentació de la imatge i lema de les Trobades d’Escoles en Valencià 2022.

09/11/2021 Llengua

El pròxim dissabte 13 de novembre, celebrarem la XVIII Nit d’Escola Valenciana, l’acte anual de lliurament de premis de la nostra entitat. Enguany, aquest esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Vila-real (la Plana Baixa).

Aquest acte estarà conduït per la periodista i poetessa vila-realenca Susanna Lliberós i dirigit per la dramaturga Núria Vizcarro. Es lliuraran els guardons “Intentant la Llibertat” de l’escultor valencià Andreu Alfaro. Els guardons que s’atorgaran enguany són: Guardó Honorífic a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Guardó “Josep Vicent Garcia” a la Trajectòria Individual a Joan F. Mira, Guardó a l’Ús Social del Valencià al Departament de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real i Guardó Extraordinari a l’Associació Cultural de Vila-real Socarrats.

A l’acte, Escola Valenciana També presentarà la imatge i lema de les Trobades d’Escoles en Valencià 2022. A més, just després del lliurament dels guardons, la companyia Escandall Teatral representarà a la Plaça Major de Vila-real l’obra “Amagatalls secrets”, que versa sobre el canvi climàtic, en particular, sobre la contaminació de plàstics a la mar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid