Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Protesta veïnal
Protesta veïnal contra el govern d'Ada Colau

El crit més sentit durant la protesta va ser el del "Colau dimissió!"

22/10/2021 Política

Una protesta convocada per la plataforma "Barcelona és imparable" va aplegar centenars de persones a plaça Sant Jaume per protestar contra les polítiques del govern d'Ada Colau i del PSC-PSOC a l'ajuntament de Barcelona.

Els manfiestants van reclamar la dimissió de l'alcaldessa Colau i van mostrar el rebuig per la deriva que ha pres la la ciutat en molts aspectes: trànsit caòtic, desconsideració pel comerç, inseguretat, manca d'habitatge i pressió immobiliària, turisme, brutícia, desatenció ciutadana, transport, i per descomptat pel dèficit econòmic que ha acumulat l'ajuntament des que governa Ada Colau.

Entre els pancartes i cartells destacava la del "Tsunami veïnal." El crit més sentit durant la protesta va ser el del "Colau dimissió!", juntament al conegut "Frau Colau!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid