Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Nova concentració davant la Via Laietana per denunciar la repressió i la tortura
20/07/2021 Drets i Llibertats
La Comissió per la Dignitat i la sectoria de Persones Represaliades de l'Assemblea han realitzat avui la tercera concentració de protesta davant la comissaria de la Via Laietana. El passat 16 de juny s'hi va portar a terme la primera d'aquestes concentracions davant la comissaria de la policia espanyola.

Amb el lema "Via Laietana: Repressió i tortura", les dues entitats ha mostrat de nou el rebuig a la previvència d'aquesta comissaria de la policia espanyola, centre de tortura i de repressió durant moltes dècades.

El cartell convocant plasma el rebuig a l'emplaçament actual de la comissaria de la policia espanyola, denuncia la relació d'aquesta comissaria amb la pràctica de la tortura, les vexacions i els maltractaments als detinguts i planteja que l'espai es converteixi en un "centre de reintrepretació i memòria de la repressió.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid