Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga
La CUP-NCG amb la vaga del 112
22/06/2021 Laboral
La candidatura es suma als actes de protesta que organitzen les treballadores del 112 en la jornada de vaga de la revetlla de Sant Joan. Demà, 23 de juny, les 16:30h treballadores del centre del 112 de Reus es concentraran davant l’edifici contra la gestió del serveis i les condicions laborals que pateixen.
Fa temps que les treballadores del 112 porten denunciant la precarietat laboral a la que es veuen sotmeses. El conveni laboral “Contact Center” i l’externalització del servei no han fet més que agreujar la seva situació. Hi ha una manca de personal davant una política d’abaratir costos per part de les empreses adjudicatàries; poca formació específica que permeti una millor gestió emocional de les treballadores i de l’atenció a les trucades en situacions extremes; així com una falta d’inversió per disposar de sistemes informàtics degudament actualitzats. En aquest sentit, la setmana passada la diputada Laia Estrada preguntava al conseller Joan Ignasi Elena si coneixia quantes trucades no podien ser ateses com a símptoma “que el servei no es pot oferir amb la qualitat que requeriria perquè les condicions de les treballadores cada cop són més precàries”.
Per aquests motius, la CUP es suma com a part activa als actes de protesta organitzats per letreballadores, on hi participarà la diputada Laia Estrada i les regidores del Camp Laia Muntas, Mònica Pàmies i Eva Miguel.
Valora
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  10. Rosalia 92
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid