Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
Més de 70 persones participen en la 6a edició del concurs de microrelats de la CAL
09/04/2021 Llengua

El termini de lliurament de les obres del Concurs de Microrelats 2021 de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) va acabar el passat 31 de març. Aquest certamen literari vol contribuir al foment de l’ús de la llengua catalana a través de l’elaboració de relats breus.

Enguany la participació ha pujat respecte de la de l’any passat. S’han rebut un total de 71 relats: 61 relats de la Categoria Oberta, amb el lema “Llengua i resiliència” i una extensió màxima de 1.200 caràcters; i 10 relats de la Categoria Xerrem, en format d’àudio, d’una durada màxima de dos minuts, que fan referència al número 25, amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la CAL.

Les obres presentades poden optar a un primer, segon o tercer premi en cada una de les categories. Al llarg del mes de maig es faran públics els guanyadors i s’informarà del format de l’entrega de premis i la cloenda d’enguany que, malauradament, a causa de les circumstàncies derivades de la COVID-19, no es podran dur a terme en el tradicional SOPA(R) de Lletres.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid