Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-F
El Diari de Girona blanqueja Vox

El Diari de Girona fa una cordial entrevista al candidat de Vox per Girona Alberto Tarradas

05/02/2021 Política

Avui el Diari de Girona ha fet una cordial entrevista al candidat de Vox per Girona Alberto Tarradas. El periodista Albert Soler (ultimament molt publicitat als mitjans espanyolistes) no ha fet cap pregunta incòmoda a Tarradas, tot el contrari, el qüestionari ha estat molt cortés i sense cap interpel·lació molesta cap al polític ultradretà: cap qüestió sobre els polèmics tweets antifeministes de Tarradas, Sergio Concepción (regidor de Vox a Salt detingut el passat mes de juny per estafa) o Pedro Bayonas (un dels 'dirigents provincials' del partit que ja no és a les llistes de les eleccions del 14-F). 

D'altra banda, a les llistes de Vox a la demarcació de Girona sí que hi és l'ex-membre de Ciudadanos (i amic personal d'Albert Boadella) Josep Maria Arpa Pi (és el número 13 de la llista del partit ultradretà). Fa un parell d'anys Arpa va denunciar per amenaces el militant independentista Pere Puig (número 17 de la llista de la CUP a Girona) però la denúnicia no va prosperar. Com tampoc ha prosperat la denúncia del número 17 de la llista de Vox, Sergi Fabrí, a qui ara fa un any algú va cremar el cotxe a Salt (les hipòtesis de les investigacions descartaven els motius polítics).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid