Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
23-Juliol
L'OCB impulsa la Rosa dels drets lingüístics com a gest simbòlic de solidaritat amb les víctimes de discriminació per raó de llengua

El 'Clam pels drets lingüístics' és una acció que es durà a terme a tots els municipis de #Mallorca, principalment aquest dijous, dia 23 de juliol i que consisteix en una acció en què una colla de xeremiers, acompanyats d'alguns socis i amics de l'OCB, interpretaran una tonada en favor dels drets lingüístics i 'La Balanguera'. Abans es llegirà un breu clam pels drets lingüístics

23/07/2020 Llengua

En el marc de la 'Setmana pels Drets Lingüístics' que organitza l'Obra Cultural Balears (OCB), l'entitat ha demanat als seus socis i amics, a la ciutadania en general i als representants polítics que llueixin la Rosa dels drets lingüístics com a gest simbòlic de solidaritat amb les víctimes de discriminació per raó de llengua.

El pin es pot adquirir a les diverses delegacions de l'OCB, a diferents taules durant el #DiadelLlibre a #Palma, i a Can Alcover. A més a més, també se'n poden adquirir a l'Espai Mallorca Barcelona, i d'altres punts de Tarragona encara per concretar. També podeu consultar la major part dels punts de venda a la imatge que acompanya aquest text.

Per mor del confinament, el dia de #SantJordi no es va poder celebrar i es va posposar a dia 23 de juliol. Enguany l'organització serà diferent i hi haurà parades de llibreries a Plaça Major, Plaça d'Espanya, Plaça Fleming, Carrer Blanquerna i Plaça Patins.

L'OCB ha organitzat una #glosada, a les 18.30 hores, amb Maribel Servera i Miquel Àngel Adrover, i a les 20.00 hores un concert en solitari de Joan Xanguito.

Segons l'OCB, «els objectius de la 'Setmana pels Drets Lingüístics' són: donar a conèixer i reivindicar els drets de les persones que volen usar la llengua catalana; reivindicar el dret de tots els ciutadans de les Illes Balears a conèixer i usar la llengua catalana; denunciar les vulneracions dels drets de les persones que volen usar la llengua catalana; mostrar el rebuig ciutadà a la sentència del Tribunal Suprem espanyol que obliga les administracions amb llengua catalana a relacionar-se entre si en castellà i recaptar fons per posar en marxa diverses iniciatives en favor dels drets lingüístics i donar suport a la internacionalització del cas de Paula Rotger».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid