Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
L'ANC informa que la caixa de solidaritat farà un donatiu de 100 mil euros per fer front a la pandèmia

Aquesta quantitat es repartirà equitativament entre l’Hospital Clínic i el Germans Trias i Pujol

25/03/2020 Política
La Caixa sw Solidaritat va ser creada com una eina solidària per fer front a la repressió política, judicial i econòmica per part de l’Estat espanyol, que no s’atura, i que pateix la ciutadania del nostre país.

Després de fer-ne una valoració i davant la pandèmia del coronavirus, ha cregut que era necessari destinar de manera extraordinària una part dels fons recaptats per ajudar a fer front a la covid-19 i així poder respondre a les crides públiques fetes tant per l’Hospital Clínic de Barcelona, en aquest cas per fer front a despeses de material sanitari, i a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, per ajudar als projectes de prevenció i tractament precoç del corona virus dirigits pel doctor Oriol Mitjà.

L’entitat considera que aquesta és una acció de solidaritat de la nostra ciutadania per la nostra ciutadania.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid