Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
El Casal Popular Sageta de Foc obre vies de col·laboració entre veïns pel coronavirus
13/03/2020 Drets i Llibertats
El Casal Popular Sageta de Foc ha obert aquest divendres al migdia diversos canals a les xarxes socials per tal de facilitar la connexió i la col·laboració entre veïns dels diferents barris de Tarragona. La iniciativa vol ajudar totes aquelles persones que pel context actual d'epidèmia tenen necessitats bàsiques per cobrir: l'alimentació, les cures de la canalla o la gent gran, entre d'altres.

De moment, i a petició dels centenars de voluntaris que s'hi han oferit, s'han creat grups a la Part Alta, la Zona Centre, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, el Serrallo-Part Baixa i Sant Salvador. Aquests grups es poden ampliar en funció de la demanda i volen posar en contacte les persones que tinguin temps per ajudar els seus veïns així com aquells veïns que no tinguin temps o que no puguin sortir de casa i que per tant necessitin ajuda per cobrir les seves necessitats o les dels seus familiars a càrrec. És per aquest motiu que animen a tothom a apuntar-s'hi, sigui quina sigui la situació de cadascú.
Per tal d'apuntar-s'hi, cal escriure un correu a casalsagetadefoc@gmail.com o consultar les xarxes socials del mateix Casal Popular Sageta de Foc a Facebook, Twitter, Instagram o Telegram. Des del Casal Popular Sageta de Foc afirmen que "només amb l'organització popular aconseguirem que ningú es quedi enrere" i que "hem d'enfortir el teixit veïnal" per tal d'aturar el COVID-19 i les seves conseqüències.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid