Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestants xilens fan caure una estàtua del conqueridor espanyol Pedro de Valdivia

Fa dos dies (dijous) desenes de manifestants van fer caure una estàtua del conqueridor espanyol Pedro de Valdivia a la ciutat xilena de Concepción. Els fets es van produir durant una protesta en homenatge a un militant maputxe assassinat pels carabiners (policia de Xile) fa un any. 

16/11/2019 Internacional

Fa dos dies (dijous) desenes de manifestants van fer caure una estàtua del conqueridor espanyol Pedro de Valdivia a la ciutat xilena de Concepción. Els fets es van produir durant una protesta en homenatge a un militant maputxe (Camilo Catrillanca) assassinat pels carabiners (policia de Xile) fa un any. Els manifestants van lligar el monument i van estirar de dues cordes fins desprendre'l del pedestal. Pedro de Valdivia va ser un conqueridor espanyol, mort l'any 1553 en l'aixecament maputxe conegut com la Guerra de l'Arauco.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid