Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Banalització del feixisme
La xarxa recrimnia a Felipe González la banalització dels crims durant la dictadura de Pinochet

La banalització dels crims de Pinochet i la comparació amb la dictadura militar a Xile per part del líder del PSOE han estat blasmades pels usuaris de Twitter i Facebook. L'esquerra llatinoamericana ha mostrat la indignació per aquests comentaris

19/09/2015 Política

Els comentaris demagògics de l'expresident del Govern espanyol Felipe González en una roda de premsa per criminalitzar la República veneçolana han estat resposts a la xarxa amb contundència.

El líder del PSOE va realitzar un seguit de declaracions al costat de l'esposa del veneçolà Leopoldo López, opositor dretà condemnat a 14 anys de presó per instigar revoltes violentes per atacar el govern.

El responsable del govern espanyol durant els anys del GAL i en què es van viure més casos de tortures a detinguts polítics va declarar que "Visité a dos condenados por la dictadura, que salieron después, en pleno estado de sitio en Chile. Pues el estado de sitio del Chile de Pinochet respetaba mucho más los derechos humanos que el paraíso de paz y prosperidad de Maduro".

La banalització dels crims de Pinochet i la comparació amb la dictadura militar a Xile, responsable de l'assassinat o desaparició de prop de 3.197 persones, han estat blasmades abundantment pels usuaris de Twitter i Facebook. Entre altres respostes s'ha difós una imatge dels militars dictadors xilens amb el rostres de Felipe González sobre el corresponent al de Pinochet.

Resumen Latinoamericano ha definit el responsables del PSOE com "Terrorista de Estado Felipe González", mentre que ElClarín xilè recorda la biografia de renúncies i connexions amb els interessos dels EEUU de González i afirma sobre les seves declaracions que: "Esto es una falsedad que ofende a los chilenos en su ethos histórico. Pinochet no respetó más o menos que otros los DDHH; el dictador chileno nunca respetó ningún derecho fundamental de los chilenos ni de los extranjeros que estuvieron a su alcance; hay varios compatriotas del sr González brutalmente asesinados."

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid