Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Autodeterminació
Un nou col·lectiu "Octubre República" convoca mobilitzacions

Per aquest divendres a la plaça Catalunya de Barcelona

22/11/2019 Política

"Octubre republicà" es va donar a conèixer dimecres passat a les xarxes sociales amb l'objectiu d'assolir l'Autodeterminació. Apuntava que les seves línies d'acció  eren la mobilització constant i coordinada del poble de Catalunya i la mobilització política del Parlament. 

Deien que treballarien "incansablement per a que ningú s'aturi. Per a que ningú esperi a el que fan els altres. Per recolçar i sumar en les accions dels altres. Per a que no s'aturi la lluita política. Treballarem fin que a l'Estat espanyol, màxim responsable de la situació de repressió i negació de drets fonamentals, no aturi la seva ofensiva i s'assegui a negociar una sortida al conflicte que viu el poble català".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid