Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
kurdistan
Turquia assassina Hevrîn Helef, secretària general del Partit pel Futur de Síria

Hevrîn Helef viatjava d'Ayn Issa cap a Girê Spî quan el seu comboi fou atacat per mercenaris pro-turcs

13/10/2019 Internacional
Segons informacions publicades pel portal Kurdiscat, Hevrîn Helef viatjava d'Ayn Issa cap a Girê Spî quan el seu comboi fou atacat per mercenaris pro-turcs d'Ahrar ash-Sharqiya a l'autovia M4. La jove siriana va ser assassinada en l'atac i, posteriorment, els mercenaris turcs van anar matant els seus companys de viatge, inclòs el seu xòfer. El Partit del Futur de Síria fou fundat el març de l'any passat per defensar una Síria democràtica on hi convisquin les diferents minories ètniques i religioses en harmonia i respecte mutu. "Representa les esperances i aspiracions de tot el poble sirià per contribuir a enriquir la vida política i ajudar a trobar solucions a la crisi siriana, que s'ha tornat molt complexa". Defensa una societat pluricultural i multinacional, just el contrari del projecte genocida de l'Estat turc que vol imposar una neteja ètnica sota supremacia turca amb grups titelles.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid