Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP engega la campanya per les eleccions estatals dijous a Girona

Els parlaments començaran a les 23.30h al Jardí de la Infància de Girona i la música s’allargarà fins entrada la nit.

30/10/2019 Lema

La CUP-Per la Ruptura donarà el tret de sortida de la campanya a les eleccions generals aquest dijous a la nit a Girona. La ciutat acollirà un acte amb la participació dels candidats per Barcelona, Mireia Vehí i Albert Botran; els de Girona, Non Casadevall i Maria Besora; la diputada del Parlament, Natàlia Sánchez; i l’advocada Montse vinyets.


L’inici de la campanya combinarà els parlaments polítics amb un concert de Mazoni i Pentina’t Lula. Aquest darrer grup és l’autor de l’himne de la campanya cupaire ‘Ingovernables’, que presentaran en directe després de l’acte.


La formació anticapitalista ha volgut engegar la campanya a Girona coincidint amb les Fires de Sant Narcís. Després de la sentència als presos polítics i de dues setmanes de mobilitzacions i repressió, la CUP vol reivindicar l’excepcionalitat del moment i a la vegada posar en relleu espais festius que fan de la cultura combativa la seva expressió cultural.


Els parlaments començaran a les 23.30h al Jardí de la Infància de Girona i la música s’allargarà fins entrada la nit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid