Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
L'Assemblea de Càrrecs Electes comença a caminar cap a l'autodeterminació i l'amnistia

Els assistents han criticat i denunciat la violència policial d'aquests dies, s'ha demanat la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch i s'han solidaritzat amb els joves que acampen a la plaça Universitat de Barcelona

31/10/2019 Política

Uns 2.000 regidors, alcaldes i diputats de les formacions independentistes s'han aplegat aquest dimecres al Palau de Congressos per a constituir l'Assemblea de Càrrecs Electes sota un document que representa el consens de mínims que passa per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem, demanar l’amnistia i la llibertat dels presos polítics i exiliats, donar suport a la mobilització popular. També s'exigeix diàleg a l’Estat i una mesa de negociació amb mediació internacional i “treballar” per exercir l’autodeterminació. Aquests són els 5 punts del manifest es van aprovar per unanimitat en una votació a mà alçada. 

Formen part del grup impulsor, Dolors Sabater, de Guanyem Badalona en Comú; Miquel Pueyo, paer de Lleida; Carmina Blay, batllessa de Montbrió del Camp; Jordi Coronas, regidor de Barcelona; Aurora Carbonell, batllessa de Sitges i diputada; Najat Drjouech, diputada; Marta Madrenas, batllessa de Girona; Anna Erra, batllessa de Vic; Marc Solsona, batlle de Mollerussa; Elsa Artadi, regidora de Barcelona; Carles Luz, batlle de Gandesa; Marta Llorens, regidora de Reus; Marta Barnils, regidora de Caldes de Montbui; i Cristina Mundet, batllessa de Vilobí d’Onyar. 

Els càrrecs electes han sortit de Palau de Congresos en manifestació fins la plaça de la Universitat de Barcelona per solidaritzar-se amb el joves que es troben acampats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid