Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
3-10
Entitats, partits i organitzacions de l’Alt Maresme organitzen una marxa per exigir la retirada dels cossos policials espanyols

Demanen als participants que portin maletes com a símbol per a fer fora la Guàrdia Civil.

02/10/2019 Política

Entitats, partits i organitzacions de l’Alt Maresme han convocat una manifestació unitària que tindrà lloc el 3 d’octubre des de la Plaça de l’Ajuntament de Calella fins la Plaça de Catalunya per exigir la retirada dels cossos policials espanyols

La marxa ja es va fer l’any passat, quan més de 400 persones van caminar des de Pineda fins a Calella sota el lema “Fem-los fora!”. Enguany, es reedita la marxa en commemoració als dies 2 i 3 d’octubre de 2017, quan les poblacions de Pineda i Calella van allotjar centenars de policies espanyols i la tensió va ser màxima, inclús amb episodis de violència per part de les forces d'ocupació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid