Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Mobilitzacions arreu del país per la llibertat dels independentistes empresonats

Després de conèixer-se l'empresonament dels 7 independentistes detinguts, junt a a altres companys, per la Guàrdia Civil, a nombroses ciutats catalanes s'ha portat a terme concentracions de protesta i solidaritat

27/09/2019 Drets i Llibertats

Un cop s'ha conegut que el jutge instructor de l’Audiència Nacional espanyol, Manuel García Castellón, havia ha dictat presó incondicional per a set dels independentistes detinguts dilluns per part de les forces d'ocupació, les convocatòries de protesta s'han estès ràpidament arreu del país, amb una gran concentració a Sabadell.

El jutge del règim ha justificat l'empresonament dels set independentistes amb l'argument que tenien per objectiu "instaurar la República catalana per qualsevol via, incloses les violentes", tot i que no existeix cap acció que avali aquesta opinió.

La resposta a les detencions s'ha fet sentir a Barcelona, Tarragona, Lleida, Reus, Mataró, Girona, Perpinyà, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, l'Hospitalet del Llobregat, Valls, Palma, Vic, Sant Just Desvern, i a tot un conjunt de poblacions on s'han portat a terme concentracions de protesta:

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid