Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sahara
Manifestació a Palma per un Sàhara Lliure

Aquest divendres a les 19h  a la plaça d'Espanya de Palma i s'ha fet una crida participar a la manifestació per reclamar la llibertat d'un poble que fa massa temps que espera una solució justa.

29/08/2019 Internacional

Com cada any l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears organitza en el marc del pograma Vacances en Pau, una manifestació lúdico-reivindicativa per tal de concloure les vacances d'aquests infants a Mallorca amb una activitat per a sensibilitzar la població sobre el conflicte i situació que viuen ells i tot el poble sahrauí, a la vegada que exigir que es posi fi a aquest conflicte a través del referèndum d'autodeterminació que els correspon i puguin retornar a la seva terra .

A més enguany es commemora el 40 aniversari de la primera iniciativa de Vacances en Pau de l'Estat espanyol duta a terme per la RASD juntament amb el PCE on 100 infants varen passar les primeres vacances a Madrid i 32 anys que l´AAPSIB du endavant aquest programa a les nostres Illes. Cal recordar que aquests infants venen a passar les vacances aquí com ambaixadors del seu poble i per tal de poder allunyar-se per uns mesos de les altes temperatures dels campaments de refugiats on es veuen obligats a viure perquè la terra on van néixer els seus pares i padrins els ha estat robada.

També es commemorarà, els 44 anys de lluita i resistència del poble sahrauí, un poble que viu dividit i que, a pesar de tot, no defalleix i segueix lluitant per recuperar la seva terra.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid