Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sahara
Manifestació a Palma per un Sàhara Lliure

Aquest divendres a les 19h  a la plaça d'Espanya de Palma i s'ha fet una crida participar a la manifestació per reclamar la llibertat d'un poble que fa massa temps que espera una solució justa.

29/08/2019 Internacional

Com cada any l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears organitza en el marc del pograma Vacances en Pau, una manifestació lúdico-reivindicativa per tal de concloure les vacances d'aquests infants a Mallorca amb una activitat per a sensibilitzar la població sobre el conflicte i situació que viuen ells i tot el poble sahrauí, a la vegada que exigir que es posi fi a aquest conflicte a través del referèndum d'autodeterminació que els correspon i puguin retornar a la seva terra .

A més enguany es commemora el 40 aniversari de la primera iniciativa de Vacances en Pau de l'Estat espanyol duta a terme per la RASD juntament amb el PCE on 100 infants varen passar les primeres vacances a Madrid i 32 anys que l´AAPSIB du endavant aquest programa a les nostres Illes. Cal recordar que aquests infants venen a passar les vacances aquí com ambaixadors del seu poble i per tal de poder allunyar-se per uns mesos de les altes temperatures dels campaments de refugiats on es veuen obligats a viure perquè la terra on van néixer els seus pares i padrins els ha estat robada.

També es commemorarà, els 44 anys de lluita i resistència del poble sahrauí, un poble que viu dividit i que, a pesar de tot, no defalleix i segueix lluitant per recuperar la seva terra.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid