Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
La Plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià torna a les mobilitzacions
22/07/2019 Política

En data 19 de juliol de 2019 a les 18h la Plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià ha tornat a manifestar­se amb èxit contra l'abús i perjudici provocats pel bloqueig de la rotonda amb els "new jerseis". Han assistit 115 persones aproximadament des de diferents poblacions del Baix Gaià en un ambient molt animat per continuar la lluita amb determinació i força.

La Plataforma vol aprofitar el comunicat per remarcar que, tant en les declaracions de la Subdelegació del Govern com en la d'algun polític s'estan tergiversant els missatges i acords de la reunió d'Alcaldes del Baix Gaià, celebrada el dia 12 de juliol. En aquesta reunió es va acceptar per part de tots negociar, com la solució més encertada, la proposada per la Plataforma, per encàrrec dels transportistes de Tarragona, i , a més a més, es va insistir en demanar que durant la negociació de 2/3 mesos amb Abertis es retiressin els "new jerseis" per retornar la via als usuaris i pacificar el territori, que està molt indignat. Sembla ser que no s'aposta per aquesta proposta i simplement es garanteixen unes mesures de seguretat noves per evitar més morts i accidents, que, d'altra banda, han afavorit des de Fomento amb el clamorós nyap de la rotonda.

Finalment recordar que la nostra Plataforma és apolítica i el seu únic objectiu és REOBRIR LA ROTONDA, i, per tant, romandrem sempre al marge dels interessos polítics de partit i personals, i també de les reiterades i absurdes pleitesies que, malauradament, observem cap a les institucions estatals, que segueixen intentant manipular-nos. Continuant en aquesta línia " agrair molt profundament la poca col.laboració " rebuda fins ara des de l'Ajuntament de Torredembarra en les diverses declaracions polítiques que hem escoltat, i el poc recolzament a la nostra Plataforma i els seus diversos actes reivindicatius. Com a nota positiva afegir que els ciutadans continuarem manifestant­nos a la rotonda cada divendres i agraírem sempre el suport de tot el territori i de la majoria d'Alcaldes del Baix Gaià ( Vespella, la Nou, la Riera, Altafulla, Creixell, Salomó, etc ) que ens donen suport i estan a l nostre costat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid