Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
IV Cicle de cinema a la fresca en valencià a Elx
17/07/2019 Llengua

Arriba l'estiu i oferim una nova proposta per al temps de lleure. Així, per quart any consecutiu, torna una nova cita amb el cinema en valencià sota l'impuls i la coordinació d'El Tempir. La tria de films d'enguany cerca que les famílies puguen passar juntes una bona estona d'entreteniment durant les nits caloroses d'aquest mes. Per això, l'Ajuntament d'Elx, la Universitat Miguel Hernàndez. l'Associació de Veïns del Raval i El Tempir organitzen conjuntament el IV Cicle de cinema a la fresca en valencià, que tindrà lloc els dissabtes 20 i 27 de juliol, a partir de les 22 h, a la plaça del Raval d'Elx. El Tempir aposta per una oferta cultural estiuenca ben atractiva que afavorisca el consum del cinema en valencià i completa així la programació cultural d'aquest temps estival. Cal recordar que l'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament.

 

Calendari de sessions

20 de juliol

Bèsties fantàstiques i on trobar-les

és un film dirigit per David Yates i escrit per J. K. Rowling, la cèlebre autora de la saga de Harry Potter. Es tracta d'una preqüela harrypottiana, la primera de cinc llargmetratges, que té com a escenari la ciutat de Nova York dels anys 20. Narra les aventures de Newt Scamander ala gran urbs novaiorquesa quan decideix assistir al Congrés de Màgia dels Estats Units.

 

27 de juliol

Jurassic World: el regne caigut

Centra la història en el parc famós de Jurassic World tres anys després de ser destruït pels dinosaures. De fet, els homes van abandonar Illa Nebular i durant eixe temps els dinosaures hi van sobreviure en estat salvatge. Ara, quan el volcà de l'illa es torna actiu, Owen Grady i Claire Dearing organitzen una expedició per salvar tants dinosaures com puguen. Durant l'expedició, Owen intentarà trobar el raptor que va criar i que continua a Illa Nebular.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid