Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
feixisme
Arran denuncia una agressió feixista a Mataró

Ha convocat una concentració de rebuig de l’agressió per aquest dilluns a la tarda davant l’Ajuntament de Mataró.

29/07/2019 Drets i Llibertats

En plena celebració de les Santes de Mataró, Arran ha denunciat una agresió feixista. Segons l'organització juvenil, els fets han passat aquesta matinada quan un grup de cinc persones han “amenaçat i agredit físicament” un militant d’Arran mentre un d’ells cridaven “Arriba España” i un d’ells mostrava una bandera espanyola.

En unl comunicat, Arran acusa als Mossos, la Policia Local i la seguretat privada de Les Santes  “de passivitat” i denuncia que no es tracta d’un fet aïllat. També asseguren que han “comprovat que la Justícia ha perseguit als que han fet front als atacs” i posen com a exemples casos a El Masnou i Sant Pol de Mar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid