Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindical
La Intersindical-CSC es reuneix amb el conseller Jordi Puigneró per avançar en la construcció de la Generalitat de la República

El sindicat demana entre altres coses el compromís del conseller Puigneró on, a proposta de la Intersindical-CSC, els dies 12 octubre i 6 de desembre siguin laborables voluntaris.

19/06/2019 Laboral

Aquest matí s'ha dut a terme una trobada entre el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, en Jordi Puigneró, el secretari general del Departament, en Xavier Gatius i la directora general de Funció Pública, Pilar Sorribas amb una delegació de la Intersindical-CSC formada per Carles Sastre, secretari general de la I-CSC i diversos delegats i delegades del sindicat republicà que enguany han estat escollits a les darreres eleccions sindicals on vam obtenir 35 delegats i delegades.

La trobada ha servit per intercanviar diversos àmbits de treball que han de servir per millorar les condicions del personal públic de la Generalitat i també promoure nous reptes a l'administració catalana.

La Intersindical-CSC ha volgut traslladar algunes inquietuds, propostes i reclamacions, que són els pilars de la nostra actuació els propers mesos. 

Les propostes que han plantejat són les següents:

1. Executar el compromís del conseller Puigneró on, a proposta de la Intersindical-CSC, els dies 12 octubre i 6 de desembre siguin laborables voluntaris.  En aquest sentit hem demanat que en tornar de vacances estigui regulat per donar temps a que personal i serveis es puguin organitzar.

2. Tenint en compte que la formació del personal públic és un element central per a la millora dels serveis públics caldria que en el marc de la constitució d'un grup de treball que tracti la formació que es fa a la Generalitat estigui nomenat un director o directora de l'EAPC, després d'un any de vacant.

3. En relació al Districte Administratiu, del barri de la Marina a Barcelona, tot i considerar que es podria haver gestionat millor nosaltres treballarem perquè el trasllat garanteixi al personal els seus dret.  En aquest sentit caldria que entre setembre i octubre es negociïn mesures de permutes, de mobilitat per arribar a l'edifici i mesures de flexibilitat horària. Des de la Intersindical-CSC considerem que és important especialment en matèria de conciliació personal i laboral.

4. Fermesa en el vot electrònic, de manera que es pugui assegurar que les properes eleccions sí tindran aquest sistema de vot, que no es tanquin a no fer-ho a col·lectius com laborals o personal docent no universitari o de l'ICS

5. Tot i saber que no som un sindicat majoritari, considerem que en un moment de canvi i de reptes presents i futurs  cal comptar amb totes les forces sindicals, amb generositat per part de la patronal i de tots els sindicats.  Podent considerar que tots hi tinguem presència, uns amb veu i vot i altres, si cal, només amb veu, per construir una administració adequada a les necessitats de la República

6. Hem volgut posar de manifest l'espectacle d'uns i altres a les eleccions a Girona ha estat molt poc elegant i que al final ha perjudicat el dret del personal de Girona a una representació sindical

7. Hem demanat una solució global sobre processos selectius, especialment per aquells cossos que fa molts anys que no s'han convocat i evitar solucions ad hoc com s'ha hagut de fer en el cas del col·lectiu de treballadors i treballadores socials, cal una solució general i no "pedaços".

Això sí han remarcat que "Lògicament totes aquestes propostes són complementàries amb totes les que en el marc del compliment dels acords entre la Generalitat i les forces sindicals s'han establert, com són el retorn de les pagues extraordinàries i altres drets econòmics i socials, calendarització de processos i concursos".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid