Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
III Jornada de Pilota valenciana a Barcelona
09/05/2019 Cultura
La pilota valenciana, l'esport per excel·lència del valencians, torna a omplir aquest cap de setmana els carrers de Gràcia de la mà de l'Espai País Valencià.

Divendres, obrirà la jornada de la millor manera possible i és que ens visita el pilotari més important de tots els temps, Paco Cabanes "el Genovés". El mític pilotari vindrà a presentar-nos el llibre il·lustrat, "Paco Cabanes 'el Genovés': l'heroi esportiu dels valencians" junt a David Sarasol (coautor) i Sebastià Giner (Càtedra de Pilota Valenciana de la UV). L'acte serà a partir de les 19:30 a la Casa València a Barcelona (C/ Còrsega, 335).

Dissabte serà el dia de la partida al carrer. Els pilotaris convidats aquest any vénen de l'escola Pilotaris el Puig i, a partir de les 12, ens faran vibrar amb l'espectacularitat d'una partida de galotxa al carrer de la Llibertat, al cor del barri de Gràcia. A més, durant la partida estarem acompanyats de la millor manera possible, amb la música en directe de la Colla de dolçaina i tabal "la Borumballa".

Per arrodonir el cap de setmana, al finalitzar la partida farem un dinar de germanor amb tots els protagonistes a la Casa València, on el mestre Ernesto Forner (King of paella) ens delectarà amb una paella marca de la casa amb faves, carxofes i com no, pilotetes. Per dinar cal reserva prèvia, podeu apuntar-vos al següent formulari:
https://forms.gle/Mvh74vT7aNkp8LvVA
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid