Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
Diada per la Llengua, la Cultura i la reclamació dels Drets Civils a Palma

La diada es farà el proper dissabte 4 de maig a la plaça Major de Palma i comptarà amb la participació de diverses expressions de cultura popular (xeremiers, ballada popular...) i també amb diversos elements reivindicatius.

17/04/2019 Política

L'Obra Cultural Balear (OCB) ha anunciat la convocatòria d'una nova Diada per la Llengua i la Cultura, que enguany afegeix, també, la reclamació dels Drets Civils. La Diada es farà el proper dissabte 4 de maig a la plaça Major de Palma i comptarà amb la participació de diverses expressions de cultura popular (xeremiers, ballada popular...) i també amb diversos elements reivindicatius.

Com cada any que s'ha fet, a la Diada 2019 serà essencial la participació de totes les persones que hi assistesquin, ja que, entre totes, ajudaran a fer visible el lema d'enguany: 'Som aquí per la Llengua, la Cultura i els Drets Civils.

El president de l'OCB, Josep De Luis Ferrer, ha explicat que la Diada d'enguany compta amb el suport de diferents associacions de les les Illes com l'STEI, UGT, o l'Associació de Veïns de Palma... «Com hem fet en altres diades, donarem un missatge nítid perquè les institucions que surtin de les eleccions del 26 de maig, sapiguen que hi ha una gent que és majoritària que està preocupada per la llengua i la cultura i que les defensen com una eina de cohesió social», ha remarcat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid