Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
Continua l'ocupació de la capella de la Misericòrdia al Raval de Barcelona
22/03/2019 Salut

Els professionals sanitaris, veïns i veïnes i membres d'entitats socials del Raval Nord continuen l'ocupació la capella de la Misericòrdia, per a exigir que se cedeixi aquest espai perquè es pugui ampliar el centre de salut.

Ahir al matí vab decidir ocupar-la després que la proposició de Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, que tenia l'objectiu de cedir la capella per a l'ampliació del centre de salut fos tombada per l'oposició, un gest que va ser condemnat pels veïns i els propis professionals sanitaris. Cal recordar que la CUP Capgirem Barcelona també estava a favor de la proposta d'Ada Colau.

L'es pai, que es troba abandonat des de fa anys podria ser una solució per a ampliar els serveis assistencials del barri. No obstant això, el Macba també reclama poder utilitzar l'espai per a ampliar la superfície de la qual disposa per a albergar exposicions culturals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid