Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O, ni oblit ni perdó
Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez

Fan una crida  a tots els demòcrates i a tots els republicans de trobar-se diumenge 24 de febrer a les 10h del matí a Cotlliure, amb senyeres, estelades, llaços grocs i banderoles de protesta. Per a facilitar l’accès a Cotlliure hi ha trens a 1 euro que surten de Perpinyà a les 9h45, passen per Elna i Argelers… arriben a Cotlliure a les 10h05

19/02/2019 Política
Un cop s'ha confirmat la visita de Pedro Sánchez a Cotlliure el proper 24 de febrer, el Comitè de Solidaritat Catalana ha convocat una concentració republicana per la justícia i les llibertats per protestar per la seva presència, tenint en compte que "és còmplice del 155 i de la monarquia, vingui a Catalunya Nord per a homenatjar una concepció d’estat (la República) que combat el dia dia a Catalunya".

Resulta que el motiu de la visita de Sánchez a Cotlliure i Argelers és per retre homenatge al poeta republicà Antonio Machado i als republicans catalans i espanyols víctimes del franquisme.

El Comitè de Solidaritat també vol denunciar que Sánchez vulgui imposar el 155 a Catalunya Nord, amb la complicitat de l’estat francès.

Remarca que Pedro Sánchez és encara avui el primer ministre d’un estat que ha empresonat responsabls associatius, responsables polítics legalment elegits i és el cap d’un estat europeu amb presos polítics, "un fet que jutgem inacceptable".

El govern espanyol retra homenatge als republicans espanyols amb periodistes i persones acreditades

Segons Ràdio Arrels, la prefectura de Catalunya Nord ha confirmat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez vindrà a Catalunya Nord el diumenge 24 de febrer.

El comunicat precisa que Sánchez farà aquest viatge a Cotlliure i Argelers per retre homenatge a Manuel Azaña. Antonio Machado i a l'exili espanyol. La prefectura avisa que només podran seguir els actes els periodistes acreditats i que aquests periodistes només rebran els horaris i el programa detallats a finals de la setmana que vé. Unes acreditacions que seran entregades a la prefectura i que seran atorgades per les autoritats espanyoles. La prefectura insisteix que només amb aquest document esls periodistes podran seguir la visita de Pedró Sànchez.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid