Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Peatges
La Xarxa Vendrellenca s'oposa a la pujada dels peatges de C32

L'augment del 2,2% representa que el cost d'un viatge d'anada i tornada  del Vendrell al Barcelona és de 22,14€. La Xarxa es dirigirà per escrit al departament de Territori de la Generalitat, per demanar la gratuïtat entre Sitges i Vendrell i l’ implantació de la Vinyeta a tota Catalunya.

02/01/2019 Territori
La Xarxa Vendrellenca és una organització constructiva de la vila de Vendrell La Xarxa Vendrellenca és una organització constructiva de la vila de Vendrell

La Xarxa Vendrellenca considera que aquesta pujada, tan sols pot servir per fer menys competitiu en matèria econòmica al Baix Penedès, reduint les seves possibilitats creixement, i un perjudici per els treballadors i treballadores que tenen que anar des de els municipis de la comarca a treballar a Barcelona per manca de feina al Baix Penedès.

"La nostra taula de treball considera inacceptable aquesta pujada i es suma a les reclamacions de plataformes civils que porten anys lluitant al territori, per reduccions al cost per als usuaris d’aquesta infraestructura i que aposten per implantar Vinyeta com a model de pagament de les nostres carreteres de Peatge", apunten des de la Xarxa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid