Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Debat a la Seu d'Urgell amb Carles Riera, Anna Arqué i Abel Caldera
17/01/2019 Política

Anna Arqué, Carles Riera i Abel Caldera intervindran al debat que es  farà a la Seu d'Urgell. a portaveu de l’ICEC (International Comission of European Citizens),  Anna Arqué, el diputat de la CUP, Carles Riera, i el portaveu  d’Endavant, Abel Caldera, intervindran al #DebatsEndavant organitzat per  l'assemblea comarcal d'Endavant (OSAN) a l'Alt Urgell. L'acte tindrà  lloc el proper dissabte 26 de gener a la Sala Immaculada de la Seu  d'Urgell. El debat girarà al voltant de la disjuntiva sobre si som  davant d’un canvi de cicle polític així com el plantejament de què fer  avui dins i fora del Parlament.

Som davant d’un canvi de cicle polític al Principat? Quina és la tasca  que cal fer avui a dins i a fora del Parlament de Catalunya? El debat  entorn d’aquestes dues preguntes marcaran la jornada organitzada per  Endavant (OSAN).

En aquest sentit, el fil conductor anirà des de l'anàlisi crítica més  d'un any després de l'1-O i el 27-O fins als límits de la institució i  la gestió autonòmica de la present legislatura, passant pels Països  Catalans en la nova situació política. Així mateix, també confrontarem  el discurs 'de la llei a la llei' al de la desobediència” i parlarem de  com relligar els espais/moviments de lluita, el municipalisme i l’acció  política de les diputades, entre altres.

Aquest debat tindrà lloc a la Sala Immaculada, al c/Carme, 9 de la Seu  d'Urgell. L’inici del debat serà a les 18 h. La jornada parteix del document presentat per Endavant OSAN el passat  mes de maig, Què fer en la nova situació política al Principat?, i de  les resolucions de la IX Assemblea Nacional d’Endavant OSAN celebrada a  Reus el febrer del mateix 2018. La voluntat és generar un espai de  reflexió sobre el moment polític i les propostes concretes que volem fer  arribar des de l’organització, degut a la falta de concreció en l’acció  parlamentària a la Generalitat de Catalunya, per una banda, i al nou  cicle polític obert, per una altra. Així mateix, plantegem la necessitat  de superar el passat cicle institucional(ista) que va fiar totes les  capacitats d'autodeterminació al Parlament de Catalunya i a les  direccions dels partits i les entitats.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid