Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ni presos ni exiliats
Representants del col·lectiu "Silenci" van a Madrid per lliurar una carta al jutge Pablo Llarena
17/12/2018 Política

El dimecres 19 de desembre una quarentena de tarragonins es desplaça a Madrid per fer l’acció de guardar mitja hora d’estricte silenci davant del Tribunal Suprem, a les 12:00 hores, per després lliurar una carta al magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llanera. A l’escrit es demana "rebel·lar-se contra la injustícia".

Es compta amb el suport d’advocats, parlamentaris, de l’ANC de Madrid, el col·lectiu de “Madrileños por el derecho a decidir”, entre d’altres. Un cop acabada la mitja hora de silenci davant del Tribunal Suprem, hi haurà atenció a mitjans de comunicació i es facilitarà còpia de la carta lliurada.

Fer visible aquesta acció pacífica de protesta busca captar l’atenció de les persones amb vocació de Justícia, a les quals es demana que trenquin d'una vegada el seu silenci i es rebel·lin contra els actes contraris als principis bàsics del dret penal i processal.

El viatge a Madrid també s’aprofitarà per fer arribar la reivindicació a altres ens. Un grup del Silenci es dirigirà al Congrés dels Diputats i l'altra al Senat, per donar a conèixer l'acció i demanar als Diputats i Senadors que es rebel·lin. Finalment, la resta del grup anirà al Tribunal  Constitucional (aprox. 13,30h) per entregar una carta explicativa de l'acció i realitzar un darrer Silenci.

"Silenci contra la repressió, per la llibertat, rebel·leu-vos contra la injustícia” és una acció totalment pacífica d’ interpel·lació a la societat en general, però especialment adreçada a jutges, fiscals i cossos policials en particular. A Tarragona porta més de 6 mesos realitzant 5 hores diàries presencials davant el Palau de Justícia. Aquesta acció es du a terme de dilluns a divendres, inclou mitja hora d'estricte silenci, i el passat dijous 13 de desembre es van assolir els 100 dies de l’acció.

 

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  6. Fora fatxes del Fossar
  7. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  8. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  9. Sant Jordi era guerrer...
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid