Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Mireia Boya exdiputada de la CUP i encausada pel procés sobiranista, realitzarà una xerrada a la Universitat de València.
11/11/2018 Drets i Llibertats

El SEPC organitza el pròxim dijous 14 de novembre una ‘jornada de solidaritat amb el poble català’, la qual obrirà les portes de la Universitat de València a l'exdiputada de la CUP Mireia Boya, encausada pel referèndum català i a Jordi Naya, portaveu d’Universitats per la República.

L’acte consistirà de la projecció inèdita a la ciutat de València del documental ‘Els carrers seran sempre nostres’, produït per Mascarats, i d’un col·loqui posterior amb les dues persones convidades. L’esdeveniment tindrà lloc a les 17 h al Saló d’actes Sanchis Guarner (Facultat de Filologia, Campus de Blasco Ibáñez) i pretén apropar a la comunitat universitària les experiències viscudes l’1-O.

Per al sindicat estudiantil, "és una clara mostra de la sensibilitat de les estudiants contra els processos antidemocràtics que porta a terme l'Estat Espanyol i que intenten callar la veu d'un poble i criminalitzar-lo. A més, és una crida a seguir reivindicant la llibertat de les preses polítiques i la tornada a casa de les exiliades"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid