Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga
La CGT convoca 5 dies de vaga a tota l’Atenció Primària de Catalunya

L'inici serà el proper dilluns 26 de novembre fins les 23:59 del divendres 30 de novembre.

23/11/2018 Laboral

La convocatòria legal de la CGT és l’única que convoca a tota la plantilla, personal no sanitari (zeladores, auxiliars administratives, administratives, informàtiques, manteniment,...) i personal sanitari (TCAI, infermeres, metgesses, odontòlogues, fisioterapeutes, treballadores socials,...) dels centres d’atenció primària pública i concertada a 5 dies de Vaga. No és una vaga de metges, és una vaga de tot el sector.

L'inici serà el proper dilluns 26 de novembre fins les 23:59 del divendres 30 de novembre.

Aquesta vaga compta amb el suport dels moviments Rebel.lió Atenció Primària, Focap , Marea Blanca i la Confederació d’Associacions de Veïnals de Catalunya (CONFAVC) , tots els i treballadores podran fer 5 dies de vaga per a reclamar la millora d’un servei infradimensionat i la recuperació de millores laborals després de molts anys de la nefasta doctrina neoliberal que ha aplicat el departament de Salut.

Qui està convocat a la vaga?
Tots els professionals d’Atenció Primària


Quin són els punts indispensables de reivindicació?

• Recuperació del pressupost assignat als Equips d’Atenció Primària (20%). Reversió de la fragmentació originada amb la creació de dispositius que no són d’Administració Primària però se’ls hi han assignat tasques pròpies d’aquesta.
• Recuperació de les plantilles amb tots els professionals perduts en tots els EAPs des de l’inici de la crisi.
• Separació de gerències d’Atenció Primària i Atenció Hospitalària
• Recuperació econòmica dels drets malmesos en els darrers anys: dies de lliure disposició, 100% de les DPOs, recuperació de sou.


Accions previstes pel primer dia de vaga, dilluns 26 de novembre
10:00h:
Reunió de tots els professionals dels Equips d’Atenció Primària amb les batesdavant dels vostres CAPs per informar i protestar sobre la situació de l’Atenció Primària.
11:00h:
Concentració davant de la seu de l’ICS al carrer Balmes num 20
12:00:
Assemblea conjunta de tots els professionals que treballem a l’Atenció Primària al CAP Raval Nord (c/Torres i Amat 8)

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid