Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-0
El grup municipal de la Crida per Lleida-CUP treballarà aquest 12 d’octubre
11/10/2018 Drets i Llibertats

Els dos regidors de La Crida per Lleida – CUP i les dues treballadores alliberades del grup municipal no faran festa aquest 12 d’octubre, i treballaran amb tota normalitat com han fet cada any. La Crida-CUP ha justificat aquesta decisió per «la connotació colonialista , militarista i etnicista vers Amèrica» i per "la manca d’arrelament a Lleida".

Paral·lelament, la formació recorda que el 12 d’octubre és la data en què Lleida va patir el setge per part de les tropes borbòniques el 1707, la clara mostra de colonialisme espanyol a la nostra ciutat, i per tant «no hi ha res a celebrar».

Per a la formació, "Una societat democràtica hauria de festejar dates que commemoren la llibertat i la solidaritat entre els pobles, no el genocidi cultural i el domini econòmic de les potències occidentals, especialment l’espanyola".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid