Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIREPRESSIU
Girona rep el Real Madrid amb milers de llaços grocs

La zona de l’estadi de Montilivi s’ha omplert de llaços grocs abans del partit del Girona F.C contra el Real Madrid d’avui a la nit (1 a 4).

26/08/2018 Comunicació

Aquesta setmana la zona de l’estadi de Montilivi s’ha omplert de llaços grocs en previsió del partit que han jugat aquesta nit el Girona F.C contra el Real Madrid (1 a 4). Dimecres i divendres a la nit una dotzena de militants independentistes van penjar més d’un centenar de llaços grocs en solidaritat amb els presos polítics i exiliats als fanals de l’avinguda Montilivi (i milers de cintes grogues als arbres i altres elements del mobiliari urbà de la zona de l’estadi del Girona). Durant el partit el públic ha cridat “llibertat” en diverses ocasions i al minut 17:14 s’han vist alguns globus grocs (abans del partit mitja dotzena d’activistes han repartit 1.000 globus grocs entre el públic).


D’altra banda ja feia unes setmanes que diversos ponts del barri vell de Girona estaven plens de llaços grocs. La nit del 7 d’agost es van enllaçar els ponts de Sant Agustí i d’en Gómez i el 2 d’agost els turístics ponts de Sant Feliu i de les Peixateres Velles (Eiffel).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid