Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dignitat
El Parlament envoltat de llaços grocs

Sota aquesta convocatòria a les xarxes socials: "Avui Ciutadans ha legitimat la violència feixista contra la llibertat d'expressió a la mateixa seu del Parlament de Catalunya, davant d'aquesta agressió intolerable, responem! Totes al Parlament, avui, a dos quarts de deu del vespre.

26/05/2018 Política

Aquesta nit, membres dels CDR han penjat llaços grocs a l'entorn del Parlament. La convocatòria s'ha fet aquesta tarda a través de les xarxes socials com a respposta a la retirada d'un llaç al Parlament per part del diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa.

Al matí, el diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa ha protagonitzat un incident amb el president del Parlament, Roger Torrent. El ple s'ha suspès temporalment després que el diputat Carrizosa retirés un llaç groc tot i les advertències del president de la cambra. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid