Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El jutge Llarena i Alberto Fernández Díaz sopant i "afinant" a Mont-ras

Ahir el jutge Llarena i Alberto Fernández Díaz estaven sopant a Mont-ras quan van ser interromputs pel CDR de Palafrugell. Històricament la família Fernández Díaz  ha tingut molts bons contactes amb la judicatura que sovint els ha "afinat" diverses actuacions judicials, algunes es remunten a principis dels anys '80 del segle XX quan es va aconseguir que s'apliqués per primer cop el delicte de sedició a independentistes

29/07/2018 Drets i Llibertats

Ahir al vespre el líder del PP a Barcelona Alberto Fernández Díaz i el jutge del tribunal suprem espanyol Pablo Llarena van reunir-se al restaurant Can Cou Cou de Mont-ras (Baix Empordà). El CDR de Palafrugell va informar de la presència del jutge a través de les xarxes socials i alguns dels seus membres va desplaçar-se fins Mont-ras.

Històricament la família Fernández Díaz ha tingut molts bons contactes amb la judicatura que sovint els ha "afinat" diverses actuacions judicials. L'any 2016 es van fer públiques unes gravacions de Jorge Fernández Díaz amb el fiscal antifrau de Catalunya on afirmava que podia aconseguir que la fiscalia "afinés" un delicte contra els polítics independentistes. Algunes d'aquestes actuacions es remunten a principis dels anys '80 del segle XX quan Jorge Fernández Díaz va facilitar (fent coincidir la detenció de 6 independentistes amb el fet que el jutge "amic" Luis Fernando Gómez Vizcarra estigués de guàrdia) que  s'apliqués per primer cop el delicte de sedició per participar en una manifestació independentista.

Valora
Rànquings
  1. La CUP, ICV, ERC i PDeCAT d'Argentona aniran junts a les municipals
  2. S'ha acabat el crèdit
  3. La CUP impulsa una Proposta de Resolució conjunta per fer front a l’estratègia electoralista de Cs
  4. "Li demano a Puigdemont que no posi un peu al coll de qui està sent trepitjat"
  5. De governs efectius, investidures esguerrades i vots eixorcs
  6. Cim de les invisibilitzades en suport a la Tamara i l'Adri i Mallorca s'agermana a Cims per la Llibertat en solidaritat a Valtònyc
  7. Poble Lliure afirma que l’independentisme no té estratègia ni direcció política
  8. La CUP fa possible la modificació de la llei que permet les Iniciatives Legislatives Populars
  9. La Maternitat d’Elna
  10. Presentació de la sectorial d'Ensenyament: "La República comença a les aules"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid