Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA-MARROC
Jorge Fernández Díaz defensa la Guàrdia Civil de Ceuta

El ministre de l'Interior ha reconegut que els agents de la Guàrdia Civil van disparar pilotes de goma a les aigües per on s'aproximaven les persones que volien arribar a la línia fronterera de Ceuta però que aquesta no va ser la causa de la mort dels immigrants

13/02/2014 Internacional
Des del dia que es van produir les morts el govern espanyol havia negat que la Guàrdia Civil disparés pilotes de goma però avui el ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz ho  ha reconegut  tot i que ha afirmat que les pilotes de goma es dirigien "lluny d'on estaven els immigrants"  i que els morts van ser per ofegament no per impacte de pilota de goma.

Jorge Fernández Díaz  ha donat la seva versió dels fets (en què van morir entre 11 i 15 persones) i  ha negat que es produïssin extradicions d’immigrants al Marroc, ja que cap dels immigrants va “ aconseguir entrar en territori espanyol”  (tot i que a les imatges del vídeos que s’han fet publics es veuen els immigrants tornant al Marroc per la platja). Els fets van passar al voltant de les 07.00 del matí del passat dijous 6 de febrer, quan un grup d'unes 200 persones d'origen subsaharià van intentar entrar a Ceuta per la platja .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid