Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EUSKAL HERRIA
Fernández Díaz fa una caserna de la Guàrdia Civil que ningú vol

La construcció ha desencadenat les crítiques d'alguns veïns que han portat el cas davant el Tribunal Administratiu de Navarra

05/01/2015 Internacional
El ministre de l'Interior es gasta dos milions d'euros en una casa-caserna a Fitero (Euskal Herria) on va néixer el seu pare, viu la seva mare, i ell i els seus nou germans estiuegen habitualment. La construcció ha desencadenat les crítiques d'alguns veïns que han portat el cas davant el Tribunal Administratiu de Navarra, en considerar que hi ha hagut irregularitats tant en la nova cessió al Ministeri de l'Interior com en l'ús d’un terreny, que en l'ordenança municipal apareix com "dotacional" i on només es contempla la construcció d'un habitatge, en comptes dels cinc que necessitarà la caserna. Actualment, la localitat navarresa compta amb dues dependències de l'Institut Armat a sis i nou quilòmetres, en els pobles de Cintruénigo i Corella, respectivament.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid