Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
Fernández Díaz enviarà antidisturbis a Catalunya per vigilar el 27S

Calella (Maresme) tornarà a acollir la majoria dels antidisturbis de la policia nacional espanyola desplaçats a Catalunya

10/08/2015 Drets i Llibertats

El Ministerio del Interior espanyol enviarà centenars d'antidisturbis de la policia nacional espanyola a Catalunya per vigilar el 27S. Calella (Maresme) tornarà a acollir la majoria dels agents espanyols que en ocasions anteriors han provocat problemes al municipi (desordres públicscampanyes intimidatòries contra botigues del poble).

Durant els primers dies de setembre el ministeri d'Interior espanyol concretarà el número d'antidisturbis que viatjaran a Catalunya des de Madrid, Saragossa i València (com a mínim seran alguns centenars però pot ser que superin el miler d'efectius). El passat 9 de novembre més de 900 agents antidisturbis es van desplaçar al Principat que sumats a uns 600 agents "extres" de la Guardia Civil van suposar 519.800 euros de despesa només pel que fa a dietes de menjar i pernoctació dels agents desplaçats, a més del combustible dels vehicles.

En teoria les tasques de la Policía Nacional espanyola es limitaran a protegir edificis com la Delegación del Gobierno o la Jefatura Superior de Policia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid