Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Immigració
La sectorial d’immigració de l’ANC critica les declaracions Fernández Díaz

Arran de la detenció d’una presumpta cèl·lula gihadista a Catalunya

10/04/2015 Drets i Llibertats

La sectorial d’immigració de l’Assemblea nacional Catalana (ANC) ha manifestat el seu rebuig més categòric a la vinculació desafortunadament calculada del sobiranisme i la immigració amb el gihadisme i ha condemnat qualsevol forma de "terrorisme", religiós o institucional provingui de qui i d’on provingui.

També ha denunciat, les maniobres dissuasives i intimidatòries dutes a terme per l’Estat espanyol contra membres de la comunitat catalana que exerceixen el seu dret legítim d’opinar sobre el futur del país per al qual mostren un sentiment lícit de pertinença, amb independència dels orígens.

Així com, l’absoluta impunitat deliberadament consentida a les autoritats, determinats partits polítics i mitjans de comunicació en reiterades declaracions contra el procés de transició català mitjançant falses acusacions.

La sectorial ha demanat el respecte més rigorós de les llibertats d’expressió, de manifestació i d’associació universalment protegides i defensades en les societats democràtiques i el dret internacional.

Finalment, fa una crida a la ciutadania catalana a mantenir la calma en la fermesa i la perseverança en la lluita per al seu alliberament del sistema autonomista espanyol que nega sistemàticament la seva identitat construïda en segles d’inclusió i convivència pacífica i als valors de la ciutadania única i plural tant preuats a Catalunya, garantia del seu enriquiment polític, social, cultural i productiu.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid