Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
CNT València es concentra davant Power Electrónics a Paterna per entendre que vulnera el dret a la llibertat sindical dels treballadors
06/07/2018 Laboral

Més una vintena de militants del sindicat s'han concentrat enfront de la seu de l'empresa Power Electonics al Parc Tecnològic de Paterna per exigir-li respecte a la llibertat sindical de CNT.

La Secció Sindical de CNT es va constituir legalment fa més d'un mes al centre de treball de Figueroles de Domenyo, complint amb els requisits que marca la Llei i la Jurisprudència. Power Metall Works SL és una empresa íntimament relacionada amb Power Electronics.

Les citades empreses es neguen a reconèixer l'existència de la Secció Sindical i tampoc reconeixen al seu Delegat com a interlocutor de la mateixa. Des de CNT s'ha intentat de todaslasformes possibles la celebració d'una reunió de negociació a la qual l'empresa s'ha negat a tot moment.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid